Aanbouw Heemstede

Aanbouw Heemstede? Dan bent u bij Blesgraaf op het juiste adres. Onderhoudsbedrijf Blesgraaf bestaat al meer dan 20 jaar en is werkzaam in de ruime omgeving van Heemstede.

Wilt u een aanbouw Heemstede?

Wilt u meer ruimte op zolder of een extra verdieping op de woning? Dit kunt u bewerkstelligen door een dakkapel of een opbouw te plaatsen. Zo creëert u meer ruimte en licht op zolder.

Wilt u uw woonruimte vergroten, heeft u een wens of wilt u eens overleggen over diverse mogelijkheden? Neemt u gerust contact op voor het maken van een afspraak. Ik kom dan graag ter plekke kijken om de situatie te beoordelen en te overleggen.

Blesgraaf Onderhoudsbedrijf

Onderhoudsbedrijf Blesgraaf bestaat al meer dan 20 jaar en is werkzaam in de ruime omgeving van Heemstede. Alex Blesgraaf is in 1993 begonnen en houdt zich sindsdien vooral bezig met bouw- en renovatiewerkzaamheden aan woningen.

Alex Blesgraaf is altijd zelf op het werk aanwezig. Hij is opgeleid tot timmerman en loodgieter en dankzij jarenlange ervaring en de liefde voor het vak, voert hij veel werkzaamheden zelf uit. Waar nodig huurt hij collega’s in.

Bij grotere verbouwingen heeft hij de regie van de werkzaamheden volledig in handen en stuurt collega’s aan die hij inhuurt. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt. Samen met de jarenlange goede relatie met vaste leveranciers kunnen wij zeggen dat wij voor kwaliteit staan.

Onze doelstelling is om toe te werken naar een voor u zo optimaal mogelijk resultaat. Nadat een verzoek tot het maken van een offerte bij ons binnenkomt, maak ik met u een afspraak om kennis te maken en om de werkzaamheden door te nemen. Deze afspraak wordt ingepland aan het einde van de middag of in de avond. Ter plaatse wordt gekeken naar de wensen en de mogelijkheden. Desgewenst kan ik u adviseren over de verschillende oplossingen.

Als alle wensen duidelijk zijn wordt de offerte gemaakt en toegezonden. Als u besluit de werkzaamheden door ons te laten uitvoeren wordt datum afgesproken wanneer de werkzaamheden ongeveer beginnen. Deze datum is een indicatie. Ik rond altijd eerst de voorgaande klus af, voordat ik een nieuwe klus begin. Daardoor kan de startdatum verschuiven. Het voordeel hiervan is dat ook uw verbouwing in zijn geheel wordt afgerond.