Afgelopen 20 jaar heb ik vele verschillende verbouwingen gedaan. Van het plaatsen van nieuwe kozijnen tot het vervangen van een pannendak, van het vernieuwen van de badkamer tot het vervangen van de houten vloer door schuimbeton en alles daar tussenin.

Bij renovatie wordt een (deel van de) woning vernieuwd al of niet gecombineerd met uitbreiding van de woning. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vervangen van kozijnen, het vernieuwen van de badkamer of de keuken, plaatsen van een dakkapel of het maken van een aan- of opbouw.

Uiteraard zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Heeft u zelf ideeën of wilt u overleggen wat de mogelijkheden zijn, neemt u dan contact op voor het maken van een afspraak. Ik kom graag ter plekke kijken om de situatie te beoordelen en te overleggen.

Wilt u meer ruimte op zolder of een extra verdieping op de woning? Dit kunt u bewerkstelligen door een dakkapel  of een opbouw te plaatsen. Zo creëert u meer ruimte en licht op zolder.

Het boren van grote gaten in beton en steen alsmede het zagen van betonnen en/of  steens muren voeren wij in eigen beheer uit. Hiervoor hebben wij de beschikking over verschillende boor- en zaagmachines met diverse diamantboren.